Avoimet työpaikat (3 kpl), Mykora Oy

KASVATTAJA, Mykora Oy

Kasvattajana tulet olemaan osa  kasvatustiimiä, jonka työtehtäviin kuuluu tuotantosuunnittelua, tuotantomäärien seurantaa, laatujärjestelmän ylläpitoa ja päivystysvastuuta. Koulutamme sinut työtehtävääsi ja tukenasi on kokenut kasvatustiimi. Odotamme hakijalta puutarha-alan koulutusta, oma-aloitteisuutta ja jämäkkää työotetta.

POIMINNAN ESIMIES, Mykora Oy

Poiminnan esimiehenä työtehtäviisi kuuluvat poiminnan organisointi ja henkilöstöasiat sekä pakkaamon esimiehen tuuraus tarvittaessa. Koulutamme sinut työtehtäviisi ja tulet saamaan tueksesi kokeneen työparin. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja jämäkkää työotetta sekä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja tuotannon logistisesta ohjauksesta. Puutarha-alan koulutus katsotaan eduksi.

KASVUALUSTATUOTANNON TYÖNTEKIJÄ, Mykora Oy

Kasvualustatuotannon työntekijältä vaaditaan vähintään 18 v ikää ja T-ajokorttia sekä aiempaa kokemusta työkoneista esim. pyöräkuormaaja ja traktori. Työtehtäviisi kuuluvat tuotantotilojen pesua ja erikoislaitteiden käyttämistä. Koulutamme sinut työtehtäviin.

Rekrytoinneissa kiinnitämme ensisijaisesti huomiota oikeaan asenteeseen ja joustavuuteen. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tarjoamme työpaikan vakaraisen ja perinteikkään yrityksen palveluksessa.

Mikäli haluat tulla työpaikkaan ikuisen sienimetsän keskelle, laita vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 28.10.2018 menessä osoitteeseen rekrytointi@mykora.com ja kerro mtä paikkaa haet

Lisätietoa tehtävistä antaa

tuotantopäällikkö Kimmo Pihala +358503031270 tai

toimitusjohtaja Lasse Järvinen +358400276962

Mykora Oy on Pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja. Yritys sijaitsee Satakunnassa, Kiukaisissa. Vuodessa herkkusieniä tuotetaan n. 1,6 miljoonaa kiloa. Tuotannossa on valkoisia ja ruskeita herkkusieniä sekä portobelloja. Mykora Oy on osa Laihian Mallas -konsernia.