Kasvis

Portobello-hampurilainen

4 annosta
Ainesosat: 
1 pkt (250g) Champ-portobelloja
1 pieni punasipuli
1-2 rkl ruokaöljyä
1 tl suolaa
  mustapippuria
1 pussi Vihreäkeiju-jääsalaattia
1 pussi Vihreäkeiju-rucola
2 tomaattia
n.100g fetajuustoa
4 kpl sämpylöitä

 

Valmistusohje: 

Poista sienistä jalat. Leikkaa sipuli renkaiksi. Sivele sienien pinta öljyllä ja paista portobelloja n. 5 min molemmin puolin jotta hieman pehmenevät, mausta suolalla ja pippurilla. Voit halutessasi pehmentää sipulirenkaita laittamalla ne sienien lakin sisälle.

Halkaise sämpylät ja kuumenna puolikkaita hetki grillissä . Kokoa hampurilainen: salaattia, sieni, sipulirengas, viipaloituja tomaatteja, fetaviipale, salaattia ja rucolaa.