Kasvis
Portobello-kikhernepihvit
10 annosta
Ainesosat:
2-3 kpl | isoa Champ Portobello-herkkusientä |
1 kpl | iso valkosipulinkynsi |
310/265 g | kikherneitä (säilyke), valutettuna |
1/2 | punainen, mieto chilipaprika |
1 ruukku | korianteria |
n. 1/4 tl | suolaa myllystä |
mustapippuria myllystä | |
1/2 dl | hienoa tattarijauhoa |
Lisäksi: | |
200 g | luonnonjogurttia |
1/2 ruukku | korianteria |
1-2 tl | wasabia |
ripaus suolaa |
Valmistusohje:
Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi. Ota nokareita ja litistä pihveiksi. Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
Valmista seuraksi jogurttikastike. Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.