Liharuoat -grilli

Välimeren kasvisvartaat ja täytetyt pekonisienet

Ainesosat: 
  Väilimeren kasvisvartaat
200 g Champ herkkusieniä
1 pieni kesäkurpitsa
200 g miniluumutomaatteja
10 pientä punasipulia
1 keltainen paprika
300 g varsiparsakaalia
400 g halloumijuustoa
  Mausteliemi
1/2 dl oliiviöljyä
  ripaus suolaa
2 valkosipulinkynttä
1/2 limen mehua
  ripaus kuivattua chilihiutaleita
  Täytetyt pekonisienet
10 kpl Champ jumbo herkkusieniä
200 g ricottajuustoa
1/2 ruukku tuoretta oreganoa
200 g Italian pekonia

 

Valmistusohje: 

Paloittele kesäkurpitsa, puolita kuoritut punasipulit ja paloittele paprika. Laita herkkusienet ja muut kasvikset puisiin varrastikkuihin yhdessä halloumijuuston kanssa. Valmista mausteliemi. Sekoita oliviöljyn joukkoon suola, hienonnetut valkosipulinkynnet, puristettu limen mehu ja kuivatut chilihiutaleet. Sivele öljyä kasviksiin ja grillaa käännellen.

Sekoita ricottajuuston joukkoon hienonnettua oreganoa ja painele seos sienien sisään. Paina sienten jalka täytteen sisään. Kääri Italian pekoni sienten ympärille, grillaa siennet käännellen.