Portobello

Bella bella, mikä maku ja muoto! 

Suurin kasvattamamme herkkusieni, jonka halkaisija voi olla yli kymmenenkin senttiä. Tämä suomalainen kaunokainen vie koollaan ja maullaan voiton monesta metsäsienestä. Portobellon voit syödä kypsennettynä pääruokana, lisäkkeenä täytettynä tai gratinoituna. Saatavana irtona sekä 250g:n rasiassa. Lihaisa, mehevä ja maskuliinisen maukas portobello on kerta kaikkiaan omaa luokkaansa. VINKKI: Maistuvan marinadi ohjeen portobelloille löydät täältä

MAKUPARIT

Makuparit auttavat löytämään käyttövinkkejä makujen näkökulmasta 

  • timjami
  • rosmariini
  • valkosipuli
  • persilja
  • laakerinlehti
  • juustot: Grana Padano ja Reggiano parmesaanit, feta, vuohenmaitojuustot
  • saksanpähkinä
  • cashew pähkinä
  • seesamsiemenet
  • perunat
  • bataatti
  • tofu ja tempeh, muskattuna, sienen täytteeksi
  • viljasuurimot: speltti, ohra, ruis, kaura
  • soijakastike
  • chilit
  • inkivääri
  • seesamiöljy