Ruskea herkkusieni

 Ruskea herkkusieni on maku- ja tekstuuriominaisuuksiltaan yhtä upea kuin vaalea herkkusieni, mutta lisänä on vielä valloittavan kaunis, pähkinänruskea väri. Ruskea herkkusieni tuo värillään ja maullaan vaihtelua esim. perinteisiin sienisalaatteihin tai munakkaaseen.Saatavilla irtona sekä 200g:n rasiassa

MAKUPARIT "auttavat löytämään käyttövinkkejä makujen näkökulmasta"

  • voi, ruskistettu voi
  • oliiviöljy, pähkinäöljyt
  • hanhenrasva
  • soijakastike
  • pähkinät ja siemenet -lähtökohtaisesti kaikki, mutta erityisesti cashewpähkinä ja manteli
  • timjami, valkosipuli, laakerinlehti, persilja, rakuuna, kirveli ja ruohosipuli
  • perunat
  • lakritsijuuri, kallioimarre
  • tofu
  • kesäkurpitsa
  • ruusukaali, savoijinkaali, lehtikaali, valkokaali
  • lanttu, nauris, palsternakka, juuriselleri
  • ankka, kalkkuna, kana
  • parmesaani, emmental juustot, vuohenmaitojuustot
  • etikat yleisesti
  • punaviini, valkoviini ja kuohuviinit sampanjoita myöten
  • kuohukerma, hapankerma
  • pippurit